国家开放大学软件学院理工英语1作业与答案
国家开放大学软件学院理工英语1作业与答案理工英语1学校:国家开放大学软件学院平台:国家开放大学题目如下:1. ---Hello, I'm Harry Potter. ---Glad to meet you. I'm Miller. But__________.A. call my Paul.B. call me at Paul.C. call me Paul.答案:call me Paul.2. ---How are you?---________A. Fine, thanks.B. How do you do.C. Nice to meet you.答案:Fine, thanks.3. I hope you'll ________working with us in the future.A. enjoyB. applyC. achieve答案:enjoy4. Now this tiny housing solution is ______________ in urban areas inthe U.S., and Canada.A. gain groundB. gain ground onC. gain ground upon答案:gain ground5. ---Can I help you, sir?---I'd like to have 100 _____. I want mystudents to draw pictures.A. piece of paperB. pieces of paperC. pieces of papers答案:pieces of paper6. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。Housing is the livingplaces for human beings. As the population keeps climbing, People in the cityhave to face the reality that housing is in short supply. To solve thisproblem, New York city planners are challenging tradition and starting todesign more “micro units.”Micros, also known as “hostel-style” apartments,usually offer less than 200 square feet (18.5 square meters) in area. Could youimagine living in 150 square feet (14 square meters)? These units usually haveonly room for a bed, a table mini-fridge and the basic living essentials. Whyis the micro apartment so appealing? The reasons are rather straightforward. Itis perfect for single people who don't have a lot of things. It can also meetthe need of people who are short on cash but determined to live in their ownplaces.Micro apartments are very common in cities like Tokyo and Hong Kong,where there are so many people living. Now this tiny housing solution isgaining ground in urban areas in the U.S., and Canada.The micro apartment is anexperiment in simplicity in American culture. So small-scale home life is partof a hot trend in U.S. real estate. Some people are proud of it. Some of themcan find the humor and fun in their small places. But not everyone is in favorof the trend.According to the passage, the next big trend in U.S. real estateis .A. big house B. micro apartment C. traditional house2.As the populationkeeps climbing, people in the city have to face the reality that .A. housing isin short supply B. housing is very sufficient C. housing is a luxury goods3.Whyis the micro apartment so appealing? A. It meets the need of someone. B. It'svery strange. C. It's excellent.4.Micro apartments are very common in somecities like .A. Beijing B. London C. Tokyo5.How do people think of the microapartment? A. Everyone likes it very much.B. Some people think it's humorousand fun.C. Not everyone is in favor of the trend.答案:B# A# A# C# C7. --- Haven't seen you for ages, Mike. ________________ --- Prettygood. Everything goes well.A. What are you doing?B. How are you?C. How's it going?答案:How's it going?8. The __________ are eating _________ at the foot of the mountain.A. sheep, grassB. sheeps, grassesC. sheeps, grass答案:sheep, grass9. Each apartment only__________15 to 30 square meters for one unit.A. makeB. spendC. takes答案:takes10. 二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 That's why tinylittle apartments with a bedroom, a kitchen and a bathroom come intobeing.A. 这就是为什么小公寓的卧室,一个厨房和一个浴室。 B. 这就是为什么小的小公寓有一个卧室,一个厨房和一个浴室。 C. 这就是只有一卧一厨一卫的微型公寓形成的原因。2. Abeautiful little room with love and happiness is a great place to live. A. 一个美丽的小房间,爱和幸福是一个居住的好地方。B.一间充盈爱和幸福的小美屋就是宜居的好地方。C. 一个美丽的小房间,爱和幸福是一个伟大的地方住。3. It can also meet the need ofpeople who are short on cash but determined to live in their own places. A. 它也能满足一些人的需要,他们缺钱,但又决心拥有一个自己的家。B. 它也可以满足人的需要,缺钱但决定住在自己的地方。C.它也能满足需要的人谁是短期的现金,但决心生活在自己的地方。4. Ted and William have lived under the same rooffor five years. A. 泰德和威廉已经在同一屋檐下生活了五年了. B. 泰德和威廉在同一个屋檐下生活了五年。C. 泰德和威廉一起生活了五年。5. If you travel alone and wantto know better family life in Britain, you'd better stay in B & Bs. A.如果你独自旅行,想知道更好的家庭生活在英国, 你最好呆在B & Bs。B.如果你独自旅行,想了解英国的家庭生活,你最好呆在家里。C.如果你独自旅行并且想更好地了解英国的居民生活,你可以住在B& Bs。答案:C# B# A# A# C11. —— Have you had a nice journey? —— ________________________A. I don't like traveling.B. SureC. You are welcome.答案:Sure12. —— Excuse me. You must be Mr. Liu Hua from China? ——___________________A. How do you do?B. Yes, nice to meet you.C. Thank you.答案:Yes, nice to meet you.13. I really like that car you ________ and I am thinking of buying it.A. recommendedB. interviewedC. talked答案:recommended14. The walls function like a dam to keep the water _____ and thestructure lies naturally within its surroundings, remaining invisible from adistance.A. ofB. outC. in答案:out15. — Sonia, do you think you are different from Linda?— Yes. I'm ______at drawing than her.A. betterB. goodC. well答案:better16. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。London's River Thameshas twenty-seven bridges. But Tower Bridge, the first bridge over the Thames asyou travel to London from the sea, is the most famous of them all. What makesTower Bridge so exciting? Why do visitors come from all over the world to seeit?The thing that is surprising about Tower Bridge is that it is open in themiddle. It does this to let the big ships through to the Pool of London. If youare lucky enough to see the bridge with its two opening arms high in the air,you will never forget it.On its north side stands the Tower of London itself.Although they look the same age, the Tower is almost a thousand years old, andTower Bridge is only about one hundred, it was built in the 1890s. By1850,everyone agreed that a bridge across the Thames near the Tower was mostnecessary. But the designers argued about the new bridge for anotherthirtyyears. This took so long because they had two big problems.l. TowerBridge is .A. about one thousand years oldB. the oldest and the most famousbridge in LondonC. the first one you can see when you go from the sea to LondonThe Tower of London is .A. across from the ThamesB. on the north of TowerBridgeC. in the middle of Tower Bridge3. Which of the following is NOT trueaccording to the passage? A. You can see the bridge with its two opening armshigh in the air at anytime.B. By 1850 everybody thought it most necessary tohave a bridge built across the Thames nearthe Tower.C. It took the designersthirty years to argue about the bridge before it was built.4. Why is the bridgeopen in the middle? A. To make it special.B. To attract (吸引) more people fromthe world to see it.C. To let the big ship through to the Pool of London.5. Howlong was the Tower Bridge built? A. A thousand years.B. A hundred years.C. Fivethousand years.答案:C# B# A# C# B17. —— What's your present job?—— _______________________A. I am 24 years old.B. I just graduated from college.C. I'm a film-maker.答案:I'm a film-maker.18. Tony is going camping with ___ boys.A. little two otherB. two little otherC. two other little答案:two other little19. — Which city has _________population, Beijing, Guiyang or Nanchang?—Beijing, of course.A. the largestB. the smallestC. the most答案:the largest20. —— I’m so excited to meet you. May I introduce myself to you?——___________________________A. Nice to see you.B. Sure.C. You are welcome.答案:Sure.21. Tom is________ than any other players in the school team.A. tallB. tallerC. tallest答案:taller22. But the Bridge was first _____ to the public, almost one year later,after a series of tests and evaluations.A. openB. leadC. use答案:open23. 二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 It has a total length of 49.968 km,of which 35.578 km will be built over the sea. A. 它总长度49.968公里,其中35.578公里在海上。B.它总长度49.968公里,其中有35.578公里是横跨在海面上的。C. 它总长度49.968公里,其中35.578公里在海底。2.I’d like youto meet the famous bridge designer, Mr. Liu Hua. A.我喜欢你去见见著名的桥梁设计师刘华先生。B. 我想给您介绍下著名的桥梁设计师刘华先生。C.我们最好去见见著名的桥梁设计师刘华先生。3. It’s a great example of treading lightly on the land. A.在桥上缓步行走是非常好的体验。B.在陆地上交易是很好的体验C.在陆地上轻微的交易是很好的体验。4.Whilemost bridges cross above water, the sunken bridge at Fort de Roovere in theNetherlands sinks just below it. A.然而大部分的桥都横跨水面,荷兰Fort de Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下B.大多数桥都建在水面上,荷兰Fortde Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下。 C. 大多数桥都穿越水面,荷兰Fort de Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下5.Visitorscan enjoy a very close experience with the forest and wildlife on the curvingbridge. A.游客们能够与野生动物和森林有着更近的体验。 B.蜿蜒的桥面让游客能够近距离地体验森林与野生动物。C. 游客们可以尽情享受丛林中的野生动物。答案:B# B# A# B# B24. —— Thanks for all the information, Peter. It sounds like you have aninteresting job.—— ______________________________A. Yes, it's very interesting, butstressful, too!B. I work for the ABC company.C. Yes I love my job.答案:Yes, it's very interesting, butstressful, too!25. One day they crossed the ____bridge behind the palace.A. old chinese stoneB. chinese old stoneC. old stone chinese答案:old chinese stone26. --- A:I can put you down for eleven o’clock. Is that OK?--- B:A. Oh, I’ll be having an interview thattime. How about 3 o’clock in the afternoon?B. Friday is good.C. Yes, we could.答案:Oh, I’ll be having an interview thattime. How about 3 o’clock in the afternoon?27. --- A:Hello, Bill Burton speaking. --- B:Hello, Mr. Burton, this is Jenny Jenkins of Bradford and Sonsreturning your call.A. It’s my pleasure.B. What can I do for you?C. Is that Jenny speaking?答案:What can I do for you?28. We are all for your suggestion that the trip ________ .A. is to put offB. was put offC. be put off答案:be put off29. I have an appointment with Mr. Xie at about 10 o’clock tomorrowmorning, but would you please it tosometime next week?A. completeB. clarifyC. postpone答案:postpone30. How often to the dentist?A. you go toB. do you goC. do you答案:do you go31. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。Cars are an important partof life in the United States. Without a car most people feel that they arepoor. And even if a person is poor he doesn't feel really poor when he had acar.Henry Ford was the man who first started making cars in large numbers. Heprobably didn't know how much the car was going to affect American culture. Thecar made the United Stated a nation on wheels. And it helped make the UnitedStates what it is today.There are three main reasons why the car becomes sopopular in the United States. First of all, the country is a huge one andAmericans like to move around in it. The car provides the most comfortable andcheapest form of transportation. With a car people can go anyplace withoutspending a lot of money.The second reason cars are popular is the fact that theUnited States never really developed an efficient and inexpensive form ofpublic transportation. Long-distance trains have never been as common in thecountry as they are in other parts of the world. Nowadays there is a goodsystem of air-service provided by planes. But it is too expensive to be usedfrequently.The third reason is the most important one, though. The Americanspirit of independence is what really made cars popular. Americans don't liketo wait for a bus, or a train or even a plane. They don' t like to have tofollow an exact schedule. A car gives them the freedom to schedule their owntime. And this is the freedom that Americans want most to have.The gas shortagehas caused a big problem for Americans. But the answer will not be a biggersystem of public transportation. The real solution will have to be a new kindof car, one that does not use so much gas. We can learn from this passage thatAmericans .A.spend a lot of money traveling by carB.travel a lot in their carsC.seldomtravel by plane2. Which of the following statements is TRUE? A.In the UnitedStates even the poor own cars.B.In the United States all the poor have nocars.C.An American will feel poor unless he has a car.3. In the writer’sopinion, cars are popular in the United States mainly because .A.Americans liketo plan their own timeB.The United States does not have enough publictransportationC.Americans will not feel poor when they travel in their cars4.“A nation on wheels” in the second paragraph means that .A.everyone in theUnited States owns a carB.the United States produces most of the cars in theworld C.cars play an important part in American’life5. The real solution to thegas shortage problem is .A. to make less carsB. to develop a publictransportation systemC. to make gas-saving cars答案:B# C# A# B# C32. --- A:I have an appointment with Mr. Xie at about 10 o’clocktomorrow morning, but would you please postpone it to sometime next week?---B:A. It’s my pleasure.B. All right.C. No, thanks.答案:All right.33. Support facilities for electric cars, such as charging stations,have been built or arethe process ofbeing built in many cities across the country.A. onB. inC. to答案:in34. --- ________ you ________ free tomorrow? --- No. I ________ free theday after tomorrow.A. Are; going to; willB. Are; going to be; willC. Are; going to be; will be答案:Are; going to be; will be35. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。Car crashes are the topkiller of American teenagers. Most of the crashes result from distracteddriving—not paying attention to the road.Ryan Didone was a fifteen-year-oldpassenger in a car that hit a tree. He was one of the nation's more than thirtythousand victims of traffic crashes in 2008. Nearly four thousand deaths, abouttwelve percent involved drivers age fifteen to twenty. Ryan's father, ThomasDidone, is a police captain in Marylan. "It was an inexperienced, immaturedriver driving at night with a carload of kids. He was distracted, he was goingtoo fast, and it ended up causing one death and some seriously injured."He shares the story of his son's death to help educate teens and their familiesabout distracted driving.Jim Jennings from the Allstate Insurance Company saysthe number one cause of distracted-driving accidents is the mobile phone. Hesays talking on the phone or reaching for it is like drinking four beers anddriving. "If you're texting while driving, you are twenty-three times morelikely to get into an accident than somebody who isn't."Government andprivate groups are using public service announcements and events to bring moreattention to the problem. For example, the insurance industry recently held asafety event for teen drivers. At first, nineteen-year-old Kevin Schumanneasily avoided large, inflatable dolls thrown in front of the car to representchildren. He also avoided orange cones representing the edge of the road. Then,as part of the test, he started texting. He hit several cones and at least onedoll. "That's what really opened up the experience for me to prove how badit is to really text and drive."Debbie Pickford of Allstate Insurance saysteens are especially at risk from distracted driving —and not just because theylack experience on the roads. "According to the research, teens don'treally have fully developed brains until they’re twenty-five years old. You putthose two things together and you get a much,much higher risk." A new lawproposes a graduated driver licensing system. Graduated means teenagers startwith restrictions like on night driving and numbers of passengers. They couldnot get a full driver's license until age eighteen. According to the passage,is the most likely to lead to a traffic accident while you are driving.A.textingon the mobile phone B.reaching for a cell phone.C.talking on the mobile phone2.We can learn from the second paragraph that .A. drivers who resulted in nearly4,000 deaths are teenagersB. over 30,000 victims have died from traffic crashesso farC. it was at night that Ryan Didone died from a car accident3. A safetyevent held by insurance industry was meant to .A.attract more teenagers to takepart in itB.draw enough attention to teenagers' distracted drivingC.make moreteenagers practice avoiding large barriers4. The passage is probably followedby a concluding paragraph about .A.much higher riskB.teen brain developmentC.measuresto be taken5. Of all the following, which is the best title for the passage? A.CarCrashes —the Top Killer.B.Distracted Driving —Let's Avoid!C.Drunken Driving —Dangerous Enough!答案:A# B# B# C# B36. — A:are the most popularthings people buy online?— B:Definitely, clothes.A. How aboutB. What do you thinkC. How do you think答案:What do you think37. — We have to stay at home for a whole day. Why not go out and have awalk?—A. It like a good idea.B. It sounds like a good idea.C. How is a good idea.答案:It sounds like a good idea.38. Cleaner heating system will in Beijing to control air pollution.A. be sentB. be coveredC. be established答案:be established39. Listen to the two girls by the window. What language?A. were they speakingB. are they speakingC. did they speak答案:are they speaking40. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。Air pollutionPeople and airpollution are often in the same places. This means that cities with largepopulations have the biggest problem of dirty air. Air pollution is caused bymany different things. A major kind of air pollution is the gas from cars.Statistics (统计资料) show that 93 percent of all auto trips are withincities.Another major kind of dirty air is the burning of coal and oil forenergy. This energy is needed to make electricity. Of course, much more electricityis used in the city than in the country.On the average, we throw away morerubbish than the year before. The burning of rubbish makes air pollution evenworse. Many major industries are also responsible for the dirty air in thearound cities. The fumes (烟) from iron, steel, chemical, and petrol productionadd particles (微粒) to the air.The effects of air pollution range from mildheadaches to death. The levels of pollution found in heavy traffic may causeheadaches for loss of clear vision. Wherever coal and oil are used for fuel,fumes may kill trees and plants and cause metal to corrode (腐蚀). In some of thelarger cities, these fumes endanger the lives of human beings by contributingto lung diseases and causing early death. The key point of the passage is that.A.the cause of air pollution is peopleB.the causes and the effects of airpollution are both found in citiesC.the effects of air pollution range fromheadaches to death2. What is the purpose of this passage? A.to persuade peopleto stop polluting the airB.to tell the causes of air pollutionC.to tell whycities are bad places to live3. Why is air pollution more grave in the citythan in the country? A.Because there are larger populations in cities.B.Becausethe air in the city is dirty.C.Because there are much more gas fumes from carsand burning of coal and oil for energy in the city than in the country.4. Thefumes from coal and oil may cause metal .A.to corrode B.to twist C.to turnblack5. In larger cities, the fumes from coal and oil may contribute to .A.heartdisease B.loss of clear vision C.lung diseases答案:B# A# C# A# C41. — — Oh, no, Franklyspeaking, I seldom do online shopping.A. Got any good deals?B. Do you got any good deals?C. I bought many good deals online.答案:Got any good deals?42. — Susan ,what do you think of my plan?— _______________A. It’s reasonable .B. It’s pleasant.C. It’s possible.答案:It’s reasonable .43. Have you filled in the application form your passport yet?A. inB. forC. of答案:for44. There is no doubt __________Herbert is the most industrious studentin our class.A. whetherB. whatC. that答案:that45. —— I mean the best way isusing your own mobile phone or computer to operate it.A. What do you mean?B. What do you think?C. How do you think?答案:What do you mean?46. I’m a business trip for APECsummit, sir.A. onB. forC. in答案:on47. If he persists awkwardquestions, then send him to the boss.A. in askingB. to askC. to be asked答案:in asking48. I suppose you know everything about that event, ________ ?A. don't youB. do IC. do you答案:don't you49. ________ is known to the world, Mark Twain is a great Americanwriter.A. AsB. ThatC. Who答案:As50. —— I mean the best way isusing your own mobile phone or computer to operate it.A. What do you mean?B. What do you think?C. How do you think?答案:What do you mean?51. — We have to stay at home for a whole day. Why not go out and have awalk?—A. It like a good idea.B. It sounds like a good idea.C. How is a good idea.答案:It sounds like a good idea.52. You know, online shopping has so many ______.A. advantagesB. advantageC. advantaged答案:advantages53. Separate passwords for every account make __difficult for cybercriminals to hack you.A. itB. thatC. what答案:it54. ___________ you busy with the Singles Day?A. BeB. AreC. Will答案:Are55. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。An ebook (also referred toas an electronic book, eBook, or e-book) is a digital version (版本)of a printbook that you download and read. But if you want to read an ebook, you musthave an Ebook Reader, which is a kind of free software used by your computer.Make sure you have installed the appropriate Reader before you download yourebook from the Internet. The software allows you to turn the words on thescreen into the size you like. It also helps you turn pages and change yourviewing options (计算机屏幕上的阅读选择) Ebooks are a fun alternative to regular books.You can download them to any computers and create your own library of hundredsof titles. If you load them onto your portable computer, you can take them withyou when you travel. Some ebooks are even interactive! Best of all, when youorder an ebook, their is no waiting and no shipping charges. The amount of timeit takes to download your ebook depends on the speed of your connection and thesize of your ebook. 1.From this passage, we learn that an ebook .A.can be foundin any libraryB.can be read directly from the InternetC.can be read whenspecial software is installed2. The Ebook Reader is used for .A. reading anebook you've downloadedB. turning a print book into a digital versionC.downloading an ebo0k from the Internet3. From this passage, we can learn that.A. you can read an ebook on a laptop when you travelB. you can order an ebookusing the Ebook ReaderC. the ebooks ordered have to be shipped to you4. Whichof the following statements is TRUE? A. An ebook is ordered in the same way asa print book is.B. The size of the words in an ebook cannot be changed.C. Thedownloading time is decided by the ebook's size.5. The passage is mainly about.A. a better way to download an EbookB. a new kind of book - the EbooksC. thenew version of Ebooks答案:C# C# A# C# B56. — — Oh, no, Franklyspeaking, I seldom do online shopping.A. Got any good deals?B. Do you got any good deals?C. I bought many good deals online.答案:Got any good deals?57. You can ask these experts __________advice in job hunting?A. onB. overC. for答案:for58. Besides, you need to protect your password, because all thetransaction _______ through your bank account.A. is carried outB. is brought outC. is fetched答案:is carried out59. He __________ a book when the telephone rang.A. readB. was readingC. reads答案:was reading60. 二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 1.The study shows that ourcomputers are superior to those of our competitors in terms of functions andspeed. A.研究表明,我们的计算机在功能和速度两方面都优于我们的竞争对手。 B.研究表明,我们的计算机与我们竞争者的产品在功能和速度方面有差异。 C.研究表明,我们的计算机在效率和速度方面都与其它厂商不同。2. Use of the overcharge on your account and we have contacted the store onyour behalf and are awaiting their reply. A.承蒙告知您受到恶意透支的指控,我们已经派代表与商店联系并正在等待回音。B.承蒙告知您的帐户存在问题,我们已经和商店联系过并正在等待他们的回答。 C.承蒙告知您的帐户被多扣款一事,我们已代您与商店联系,正在等待他们回复。3.Though technically quite advanced today,the Internet is far from beingpopular with average household users in some developing countries. A.尽管互联网技术现在已经很先进,但在一些发展中国家还未受到家庭用户的广泛青睐。B. 很先进,但在一些发展中国家还远远没有普及到一般家庭。 C. 尽管今天科学技术已经很先进,但在一些发展中国家互联网离大众的生活还是很远。 4. Youcan buy almost everything, as long as you have access to the Internet andenough money. A. 只要有网络和足够多的钱,你可以通过网络买到任何东西。B. 如果你有网络和钱,就可以买到任何东西。C. 只要有网络和足够多的钱,你就可以买到任何东西。5.When in doubt, it’s best to delete or if appropriate, mark as junk item. A. 当有疑问,最好是立刻删除,或者,如果合适的话,标为垃圾信息。B.一旦有疑问,最好是立刻删除,或者,如果合适的话,标为垃圾信息。C. 一旦有疑问,最好是立刻删除,或者,合适的话,标为垃圾。答案:A# C# A# A# B61. — A:are the most popularthings people buy online?— B:Definitely, clothes.A. How aboutB. What do you thinkC. How do you think答案:What do you think62. Now tell me, how can you separate yourself ____the other person?A. withB. outC. from答案:from63. The Prize in Economics ______ in 1968, that is, more than half acentury ago.A. establishB. establishedC. was established答案:was established64. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。Of all the websites, onethat has attracted attention recently is my space.com. Most of this attentionhas come from the hacks is indeed a tough reality, shutting down the site isnot the answer. If my space.com shut down, another site would place. Therefore,the right way is to teach teens how to use the site safely and educate them.One of the good way is to change the privacy setting on your profile to“private” actually post their home and school addresses, date of birth, and soon, often predators know exactly where they will be The most information thatis safe is your first name and province. Anything more is basicallylife.Another big problem is photos. I suggest skipping photos and never postinga photo of a friend online without his or her how well you think you know thisperson. There are no guarantees that they have told the truth.1.Most of thisattention has come from the hacks is indeed a tough reality, shutting down thesite is not the answer. 2. One of the good way is to change the privacy settingon your profile to “private” actually post their home and school addresses,date of birth, and so on. 3. If my space.com shut down, another site wouldplace. Therefore, the right way is to teach teens how to use the site safelyand educate them . 4. Another big problem is photos. I suggest skipping photosand posting a photo of a friend online without his or her how well you thinkyou know this person. 5. There are no guarantees that they have told the truth.答案:T# T# T# F# T65. --- Don’t forget to come to our party this weekend!---_____________________________A. Sure. See you.B. You are welcome.C. Not at all.答案:Sure. See you.66. --- We’ve booked a table. We hope you can join us?---_________________________________A. Thank you.B. OK.C. How can I resist such a graciousinvitation!答案:How can I resist such a gracious invitation!67. It was _______ to see the students’ excitement when they discoveredthat simple materials could be used to cook food under the sun and the solarcooking really attracts those creative kids.A. amazingB. amazedC. amaze答案:amazing68. Nick _______ a job in a bank, but to our surprise, he didn’t takeit.A. offeredB. has offeredC. was offered答案:was offered69. Li Lei is___ student in our class.A. tallB. tallerC. the tallest答案:the tallest70. ---- Excuse me. Can you tell me how to get to the Linden Street?----_____________________________A. You can’t ask me.B. Pardon? I have no idea.C. Sorry, I’m new here.答案:Sorry, I’m new here.71. ---- ______________________________---- Yeah. It is the onlyprofessional museum about the railway system in China.A. Do you know the China Railway Museum?B. Excuse me, sir. Where is the ChinaRailway Museum?C. Do you mind telling me where you’refrom?答案:Do you know the China Railway Museum?72. He’s wearing a red shirt and _______ jeans.A. dimmedB. paledC. faded答案:faded73. The train______ just three weeks ____ complete a journey that _____six weeks by sea.A. spent…on;takes in toB. pay…for;takes on toC. took…to;takes up to答案:took…to;takes up to74. This article deals with the natural phenomenon which _______ mostinteresting to everyone.A. areB. isC. they are答案:is75. 二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。John and his brother differ inpersonality even if their differences in age are not significant. A. 尽管约翰和他哥哥在年纪上相差很大,但他们的个性却不相同。B.尽管约翰和他哥哥在年纪上相差不大,但他们的个性却不相同。C.尽管约翰和他哥哥在年纪上相差不大,但他们的个性相同。2. Some of her pictureswere shown in an art exhibition (展览会) in Shanghai when she was 4 years old. A. 她的一些画就在上海的一个艺术展览会上展出。B.她在一个艺术展览会上展出她的画。C. 四岁的时候她的一些画就在上海的一个艺术展览会上展出。3.Since the earth looks like aball, the sun can shine on only half of it at a time. A.太阳一次只能照到它的一半,地球看上去像一个球。B.由于地球看上去像一个球,太阳一次只能照到它的一半。C.地球看上去像一个球,太阳一次只能照到它的一半。4. From the East Coast to theWest Coast it is about 3, 000 miles wide. A. 美国领土的东西宽度约为3000英里。B. 美国领土为3000英里。C.美国领土的东西宽度为2000英里。5. It’s very important to maintain your current weight throughexercise and healthy eating. A. 非常重要的通过锻炼和健康饮食来保持你目前的体重。B. 锻炼和健康饮食来保持你目前的体重是非常重要。C.通过锻炼和健康饮食来保持你目前的体重是非常重要的。答案:B# C# B# A# C
页:
[1]